Rabu, 23 Mac 2011

Dompet ,handbag kepentingan kepada Lelaki dan wanita





Timbul plak idea nak menulis berkenaan dengan dompet dan handbag ni,tengok di sekeliling kita semua umat manusia ada dompet bagi yang lelaki,bagi yang perempuan plak mestilah menggunakan handbag sebagai tempat simpanan di kala berjalan dan membeli belah.

Gaya dan fesyen tetap kena jaga,tapi itu bukan soalnya,persoalannya sekarang sejauh mana kepetingannya  terhadap lelaki dan wanita dalam kehidupan seharian mereka.Kalau Takyah guna macam mana,apa akan jadi pad lifesyle mereka yer.Adakah sesuaisetiap dompet atau handbang  yang di peragakan itu? hahaha

Doremon pun ader dompet,pikirlah sendiri kat mana dompet doremon berada  .Hahaha


 Kalau ikutkan memang banyak gunanya tu ,terutamanya handabag,kalau wanita boleh lah meyimpan bedak ker ,minyak wangi ker betul tak?Biskut kering pun leh simpan dalam tu hahaha,Selain menyimpan wang di dalamnya.Tapi yang paling lucu ialah wanita pakai dompet berjenama  ladies ,lepas tu masuk dalam poket belakang seluar hahaha lucu betul bila menontonnya ,nasihat saya dik lu pakai dompet ladies macam ni  jangan letak dalam poket belakang yer





Trendy lah bang...apa kisah kan hahaha jawapan cover malu,rosak-rosak dek kerana kecelaruan fungsi....benda kecik macam ni jadi bercelaru habis hahaha

Kakulators:Saya pakai juga dompet..khas untuk lelaki sahaja

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...