Infomasi-Pengkongsian-Pengiraan-travel dan sebagainya

Khamis, 27 Oktober 2011

VLD Bakal Menjadi Produk Paling Laris Di Pasaran Internet!

Salam hormat,

Umumnya semua orang berminat untuk menjana pendapatan di internet, tetapi hakikatnya masih ramai yang tidak tahu bagaimana untuk memulakan perniagaan internet pertama mereka.

Ada sesetengah mereka, telah ada produk untuk dipasarkan tetapi tidak tahu dimanakah pasaran yang sesuai dan berpotensi untuk mereka jual.

Jadi, di dalam DVD Video Lubuk Duit bakal mendedahkan bagaimana anda boleh memulakan bisnes anda yang pertama di internet dan terus menembusi pasaran luar negara dengan cara yang paling mudah berpandukan langkah demi langkah.

http://bit.ly/tiZ5Rh

Saya sendiri telah membaca dan melihat ramai dikalangan kita yang berjaya meraih pendapatan yang cukup lumayan samada dilakukan secara part time ataupun sepenuh masa.

Saya percaya produk yang berkualiti dan sarat dengan infomasi ini mampu membantu sesiapa sahaja yang ingin memulakan bisnes di eBay tanpa perlu tertanya-tanya lagi kerana panduan untuk memulakan bisnes telah pun ditunjukkan di dalam video ini.

http://bit.ly/tiZ5Rh

Saya sarankan anda dapatkan Video yang sedang hangat dipasaran ini kerana saya yakin, produk ini amat membantu anda atau sesiapa sahaja yang ingin memulakan bisnes mereka di eBay.

Saya juga telah dimaklumkan oleh saudara Noorizam Shah bahawa DVD ini hanya akan dijual sebanyak 500 unit sahaja bagi harga tawaran terhad.

Dan saya juga dimaklumkan hampir 30 orang agen telah dilantik untuk melakukan pemasaran produk ini dan saya yakin, jika anda lewat membuat tindakan, kouta 500 unit ini bakal kehabisan bila-bila masa dari sekarang!

Cuba anda bayangkan jika setiap 30 orang agen ini mempromosikan video ini kepada orang lain dan mampu menghasilkan 16 jualan setiap orang, apa akan terjadi? Senang-senang sahaja 500 unit ini dijual.

Psssttt.. saya juga ada dengar ada seorang IM
mempunyai list subscriber mereka lebih dari 6000 orang. Apa akan jadi jika 40% daripada senarai pelanggan mereka membeli daripada IM ini?

Anda juga akan terlepas peluang nanti. Jadi, sebelum IM ini mempromosi secara agresif kepada pelanggan-pelanggan mereka, lebih baik anda dapatkan DVD Video Lubuk Duit ini pada harga tawaran yang cukup-cukup berbaloi hari ini juga.

http://bit.ly/tiZ5Rh

Jangan terlepas peluang,

Jumpa lagi,


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Label

Perniagaan (8) Kemunculan semula Tuah Sujana Penulis muda berbakat (3) android (3) Lawatan ke kolam ikan siakap (satu projek satu misi) (2) Panduan Penggunaan Handphone (2) Tip health by eating green salads (2) Tips mencari atikel berkaitan dengan Assgemnt anda .... (2) Tuah Sujana (2) flyer (2) 22 tanda hari kiamat semakin hampir (1) 31/03/2011 Berada di Kota Bharu (1) Adik oh Adik...... (1) Alasan Kenapa Suka memasak (1) Apa yang best sangat dengan Angry Birds? (1) Azam baru (1) Bacalah sampai habis... (1) Bahagilah masa kita sebaiknya (1) Bakat melalui YB (1) Baru Nak buat lesen Memandu Nakal betul.... (1) Berbudi Pada Tanah (TJ) (1) Berhibur (1) Bertanya Khabar..hello (1) Bob Marley (1) Buat catatan supaya tidak lupa (1) COK =Cangkul (1) Cabaran menyimpan RM10 sehari... (1) Cerita Pasal Kahwin bujet tak cukup (1) Cucuk duit Vs Simpan duit (1) Demi masa (1) Dompet (1) Dr Azizan Osman (1) Dua masalah berlaku serentak (1) Fenomena Instagram (1) Hari Perkerja (1) Hati mahu kering part 1 (1) Hati mahu kering part 2 (1) Himpunan hadis (1) I (1) Info ringkas (1) KWSP (1) Kaum-kaum yang pupus???? (1) Kebaikan jalan sehala dan keburukanya di mata saya (1) Kemalangan (1) Kenapa jadi begini? (1) Kenapa suka ikut Ambulans (1) Kisah cinta melalui.....bahagian 1 (1) Kisah saya dan ebay (1) Komik Niaga siri 1 (1) Lagu (1) Luahkan segalanya (1) Lukisan Kartun guna Paint (1) MJ (1) MajalahNiaga (1) Makan tengah malam (1) Makanan Negeri (1) Mobile (1) Mulakan Hari ini dengn semangat Baru (1) Nasihat (1) No Hp anda di paparkan di Facebook? (1) Onexox Black (1) Pandangan Saya tentang Kematian Osama.. (1) Pengantin Baru (1) Penjimatan (1) Pesta makan Ikan Siakap (1) Rahsia Perompak sudah di dedahkan...? (1) Review (1) Rindu Muhammadku (1) Salam Adilfitri (1) Sedarlah (1) Sensasi (1) She (1) Siapa Idola kamu (1) Siapa kakulator (1) Smart Viral (1) Suka dengan GomoFm (1) Super MOON (1) Tak Ambil kisah (1) Terima kasih Bos (1) They ... pain .. (1) Tinggal kenangan Al Fatehah (1) Tips ringkas shopping online market luar (1) Usia saya semakin hari semakin tua...amal ibadah kurang (1) VLD (1) berhati-hati (1) berita panas (1) blogspot (1) bolehkah? (1) cerita panas (1) fenomena El Nino (1) handbag kepentingan kepada Lelaki dan wanita (1) handphone (1) hello (1) hilang (1) hot (1) idea menulis (1) impian (1) info panas (1) jawatan kosong (1) kenali Sos Bilis(budu) atau pati ikan bilis (1) kenangan (1) kisah Kertas Double A (1) kisah silam (1) komik niaga bersama MatBiz (1) medium baru (1) menanbung (1) motivasi (1) penulis (1) rancangan lah untuk esok (1) rasa (1) selepas azam lama tidak tercapai (1) smartphone (1) super duper bz (1) syukur pada ALLAH... (1) urus kewangan (1) wordpress (1) zaman kecik kakulator (1)